AcasăNewsMalina Olinescu va fi inmormantata vineri. Slujba va fi scurta, in exteriorul...

Malina Olinescu va fi inmormantata vineri. Slujba va fi scurta, in exteriorul capelei

Malina Olinescu

Cantareata Malina Olinescu va fi inmormantata vineri. Solista va avea parte de o slujba scurta, oficiata de un singur preot, in exteriorul capelei cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti, pentru ca, din primele cercetari, reiese ca solista s-ar fi sinucis, au anuntat reprezentantii Bisericii.

Malina Olinescu

Desi familia Malinei Olinescu a solicitat Patriarhiei ca solista sa aiba parte de o slujba obisnuita de inmormantare, Arhiepiscopia Bucurestilor a anuntat, joi, ca in cazul solistei se vor oficia doar randuielii speciale de inmormantare pentru sinucigasi, informeaza Mediafax. Astfel, ceremonia va fi scurta, cu un singur preot, in exteriorul capelei cimitirului „Sfanta Vineri” din Bucuresti. „Ca raspuns la cererea doamnei Doina Spataru, care a solicitat oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare pentru artista Malina Olinescu, precizam ca, din primele cercetari ale organismelor abilitate privind circumstantele mortii Malinei Olinescu rezulta ca cea mai probabila cauza a decesului artistei a fost sinuciderea. In plus, din relatarile celor apropiati reiese ca artista Malina Olinescu ar fi afirmat public de mai multe ori ca intentioneaza sa se sinucida, ceea ce denota o atitudine necrestina”, se arata intr-un comunicat al Patriarhiei Romane.

Potrivit documentului, sinuciderea este considerata un mare pacat, motiv pentru care slujba de inmormantare nu este una obisnuita. „Din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei indurerate, Arhiepiscopia Bucurestilor a aprobat doar oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru sinucigasi a artistei Malina Olinescu. Ca atare, slujba va fi oficiata pe scurt de un singur preot in exteriorul capelei cimitirului „Sfanta Vineri” din Bucuresti”, se mai arata in comunicatul citat.

Patriarhia a precizat ca daca, in urma cercetarilor se va dovedi o alta cauza a mortii Malinei Olinescu, atunci slujba oficiata acum pe scurt se va completa cu celelalte parti ale slujbei de inmormantare obisnuite. Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut in gol de la balconul apartamentului sau, situat la etajul sase al unui bloc din zona Gara de Nord, din Capitala. Cantareata avea 37 de ani.

633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger