AcasăNewsMalina Olinescu, inmormantata in prezenta a sute de persoane -VIDEO

Malina Olinescu, inmormantata in prezenta a sute de persoane -VIDEO

Malina Olinescu a fost inmormantata vineri dupa-amiaza la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti. La ceremonie au luat parte sute de persoane – familia solistei, prieteni, fosti colegi de la Scoala Vedetelor, dar si iubitul ei, Sebastian. Artista a fost inmormantata pe acordurile melodiei „Je t’aime”, clipul piesei fiind proiectat pe o plasma montata in apropierea locului unde Malina isi va gasi odihna vesnica.

(foto: 9am.ro)

Mama, Doina Spataru, sora, Codruta, prietenul ei apropiat, Calin Geambasu, dar si alte sute de persoane au luat parte la ceremonia de inmormantare a cantaretei Malina Olinescu, ce a avut loc in aceasta dupa-amiaza la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti. De la capela, sicriul cu trupul Malinei a fost condus catre locul de veci, unde un preot a savarsit o scurta slujba de pomenire. La ceremonie au asistat fosti colegi ai Malinei Olinescu de la Scoala Vedetelor – Dana Mladin, Nadine, Adrian Despot si Calin Goia, potrivit Mediafax.

De asemenea, a fost prezent si iubitul Malinei, Sebastian, insotit de mama acestuia.  Artista a fost inmormantata pe acordurile piesei „Je t’aime”. Clipul in care Malina apare cantand aceasta melodie, filmat in urma cu doar doua luni, a fost proiectat pe o plasma montata in apropierea locului unde cantareata isi va gasi odihna vesnica.

Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la balconul apartamentului sau, situat la etajul sase al unui bloc din zona Gara de Nord. Cantareata, cunoscuta pentru piese ca „Pot sa zbor” sau „Mi-e dor de tine” avea 37 de ani.

1.727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger