AcasăNewsMalaezia nu va renunta la cautarile avionului disparut, anunta premierul

Malaezia nu va renunta la cautarile avionului disparut, anunta premierul

Autoritatile malaeziene nu vor renunta la operatiunea menita sa dea de urma aeronavei despre care nu se mai stie nimic de aproape o luna, a precizat, joi, seful Guvernului, Najib Razak.

Tot premierul malaezian era cel care anunta, in urma cu aproape doua saptamani, ca avionul tip Boeing 777 a ajuns in apele Oceanului Indian si ca din cei 239 de oameni aflati la bord niciunul nu ar fi supravietuit. „Nu-mi pot imagina prin ce trec (rudele pasagerilor-n.r). Dar pot sa le promit ca nu vom renunta”, a declarat seful Cabinetului de la Luala Lumpur, citat de BBC.

Totodata, Razak a tinut sa le multumeasca, in cadrul unei conferinte de presa, echipelor care fac eforturi pentru a gasi indicii care sa duca la descoperirea epavei cursei MH 370. Mai multe ambarcatiuni si aeronave au periat, zile la rand, mii de kilometri din intinderea de apa in care s-au zarit mai multe obiecte despre care s-a crezut ca ar apartine aeronavei care a decolat, pe 8 martie, de la Kuala Lumpur, cu destinatia Beijing. Din pacate, fara sa gaseasca ceva concret, care sa duca la elucidarea misterului disparitiei aeronavei.

Cu toate acestea, primul ministru din Malaezia sustine ca autoritatile din acest stat vor continua sa incerce sa dea de urma epavei avionului in care se aflau 239 de oameni, majoritatea cetateni chinezi. Mai ales ca familiile acestora asteapta cu sufletul la gura noi informatii in acest caz, in speranta ca vor putea intelege ce s-a intamplat cu cei dragi lor.

author avatar
Cristina Stefan
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger