AcasăNewsMaior nu ajunge joi la Sectia speciala

Maior nu ajunge joi la Sectia speciala

Fostul sef al SRI isi cauta un nou loc in ”fruntea” bucatelor romanesti

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii, actualmente inalt reprezentant diplomatic al Romaniei in Statele Unite, nu va ajunge in cursul acestei zile la audieri, la Sectia Speciala.

George Maior

Asteptat sa vina cu explicatii in fata reprezentantilor Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in dosarul in care este vizata de acuzatii fosta sefa a DNA-ului, despre actualul ambasador al Romaniei la Washington s-a aflat ca nu se va prezenta in cursul acestei zile la audieri, la forul din cadrul Parchetului General. Absenta ar fi fost motivata de ratiuni ce tin de sanatate, din cate au anuntat televiziunile de stiri.

159 afisari

4 COMENTARII

  1. Cameleonul ,”capu de tuti capi ” are greata de la lingurica „!!,cum sa dea el raportul celor pe care i-a calarit cum a poftit ani de zile !.
    Reteta veche care merge in justitia romaneasca ” e bolnav saracul ” -se amana pina la calendele grecesti sau dupa caz functie de necesitati sau de un nou scandal care sa retina atentia prostilor care traiesc din circoteca media .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger