AcasăNewsMaica stareta, insarcinata cu un preot: "Cum sa am gemeni? Mai cautati,...

Maica stareta, insarcinata cu un preot: „Cum sa am gemeni? Mai cautati, e imposibil!”

Sebastiana Gatlan, maica-stareta a Manastirii Tariceni din Calarasi (foto: exclusivnews.ro)

Stareta de la manastirea Tariceni din judetul Calarasi a nascut doua fetite la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucuresti, ea fiind exclusa din randul calugaritelor.

Sebastiana Gatlan, maica-stareta a Manastirii Tariceni din Calarasi (foto: exclusivnews.ro)

Stareta Sebastiana, in varsta de 40 de ani, a nascut, duminica, la Spitalul „Sf. Pantelimon”, declarandu-se uluita, in urma cu ceva vreme cand a aflat ca este insarcinata: „Cum sa am gemeni? Mai cautati, e imposibil!”, ar fi dezvaluit surse medicale.

Ea a nascut, zilele trecute, doua fetite care se simt bine si nu prezinta semne problematice. Maica stareta va mai ramane in spital cateva zile, dupa care va fi externata. Reprezentantii Patriarhiei au luat legatura ca PS Vincentiu, episcopul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, care a anuntat ca regreta incidentul si ca stareta nu mai face parte din randul monahilor si monahiilor.

Reprezentantii Episcopiei au declarat ca stareta a fost exclusa din randul calugaritelor. Situatia calugaritei nu a fost cunoscuta pana la momentul nasterii, ea reusind sa ascunda sarcina.Potrivit site-ului stirileprotv.ro, tatal ar fi un preot de la Amara, care a fost prezent si la spital.

Intreaga poveste a fost dezvaluita de asistentii sociali care au aflat ca maica stareta intentioneaza sa-si abandoneze fetitele in spital, astfel ca au intrat pe fir si au initiat o ancheta.

 

author avatar
Ciprian Purice
3.467 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger