AcasăNewsMaia Sandu, strigăt DISPERAT: Rusia pregătește o REVOLUȚIE la Chișinău! - VIDEO

Maia Sandu, strigăt DISPERAT: Rusia pregătește o REVOLUȚIE la Chișinău! – VIDEO

Maia Sandu, președintele republicii Moldova, a ieșit, luni, în fața presei cu declarații de ultim moment. Oficialul de la Chișinău arată cu degetul în direcția Rusiei.

Sandu a ieșit la declarații în contextul în care în ultimele zile au apărut discuții în spațiul public discuții despre securitatea Republicii Moldova.

Planul Rusiei de a întreprinde acţiuni subversive pe teritoriul statului nostru nu este unul nou. Tentative de destabilizare a situaţiei şi de subminare a statului au existat şi în toamna anului trecut, dar ele nu şi-au atins obiectivul datorită intervenţiilor prompte ale instituţiilor noastre de securitate şi de asigurare a ordinii publice.

În perioada octombrie-decembrie, poliţia şi Serviciul de Informaţii şi Securitate au intervenit în mai multe cazuri de organizare a elementelor criminale şi au oprit tentativele de violenţă. În toamnă, accentul s-a pus pe criza energetică, care trebuia să provoace nemulţumiri majore în rândul populaţiei şi să conducă la proteste violente”, a susținut preşedinta Republicii Moldova.

Acuzații grave: Diversionişti cu pregătire militară, camuflaţi în civil

Planul pentru perioada următoare presupune acţiuni cu implicarea unor diversionişti cu pregătire militară, camuflaţi în civil, care să întreprindă acţiuni violente, atac asupra unor edificii ale statului şi luare de ostatici”, a mai declarat preşedinta Maia Sandu.

Prin acţiuni violente, mascate sub proteste ale aşa-numitei opoziţii, ar urma să se forţeze schimbarea puterii de la Chişinău. Documentele recepţionate de la partenerii noştri ucraineni demonstrează o bună documentare a locațiilor și a aspectelor logistice pentru organizarea acestor activități subversive. De asemenea, planul presupune folosirea persoanelor din afara țării pentru acțiunile cu caracter violent. De exemplu, materialele conțin instrucțiuni despre regulile de intrare în Republica Moldova pentru cetățeni ai Federației Ruse, Republicii Belarus, Serbiei și Muntenegru. Vă asigur că instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control ”, a afirmat Maia Sandu, luni, într-un briefing de presă.

Scopul acestor acțiuni este răsturnarea ordinii constituționale, schimbarea puterii legitime de la Chișinău pe una ilegitimă, care să pună țara noastră la dispoziția Rusiei pentru a opri procesul de integrare europeană, dar și pentru ca Moldova să poată fi folosită de Rusia în războiul ei împotriva Ucrainei. Pentru a preveni acest scenariu, cer tuturor instituțiilor statului să dea dovadă de vigilență maximă”, a mai transmis Maia Sandu.

author avatar
Andrei Coman
825 afisari

21 COMENTARII

  1. Asta se intampla cand te caci in gradina Ursului!
    O idealista spalata pe creier a avut impresia ca va aduce schimbarea pe care nici ea nu o intelege daca e o schimbare in bine sau in rau!
    Nici macar nu a acceptat gandul ca este doar o unealta, si daca jocurile politico-militare se intetesc este posibil ca ea sa ajunga doar o „eroina” in cinstea careia se va construi o statuie din materiale 100% reciclabile. 😉

  2. Un gunoi spalat pe creier cu propaganda amerloca ,M uia Sandu care face propaganda bulanilor si amerlocilor criminali si drogati

  3. Sorosista imputita minte de cum respira. Cred ca a ajuns atat de urata de moldoveni incat face gargara ca sa sperie eventualii protestattari. O toanta conduce Basarabia la dezastru.

  4. A luat-o oare si dansa pe urmele comediantului, tragand pe nas? otOricat o trage, pe comediant nu-l egaleaza caci la pian nu poate canta cu … 😉

  5. zdrea nta asta soroista va sfirsi urit, cerseste banii Ro si UE ca jeglinski, tir fa asta e lgbt si mario neta ocultei sata niste!!

  6. Rusii sau etnicii rusi adusi de stalin cu trenuletul, trebuiesc loviti mortal in crestetul capului cu o puternica lovitura de topor.

    • Deacord cu tine ,dar la fel trebuie lovit și globalismul satanist lgbt ,ce vine de peste ocean, este la fel de nociv

  7. Daca se indoieste de opozita din tara ca o democrstica ce e ,se gasesc altii care sa i faca opozitie!

  8. Proletari din Romania, rezistati inca putin, armata rosie va elibereaza in curand de sub jugul burghezo-mosieresc.
    Culacilor valahi, daca vreti sa va fie bine, va astept la ambasada cu inventarul masinilor de spalat si al frigiderelor din Romania. Cerem inventar si pentru ceasuri si paltoane.

  9. Pana una alta ,proasta dracului,ni se cere inventarul animalelor din gospodarie si a banilor de pe carduri.Va veni si vremea sa ne ceara numarul flocilor din chiloti.Bolsevismul va fi o amintire placuta,idioato.Hai,ia-ti trotineta si umbla,cretino.

    • Tovarase anonim, esti deviationist daca nu-ti place inventarul animalelor din gospodarie si al banilor. Se intampla tot felul de inventare pentru ca acuma a sosit vremea comunismului trotskyist si nu putem avea in incredere in ereticii stalinisti. Trotskyismul e comunismul adevarat. Prin Davos sa privim spre viitorul comunist, visul de aur al omenirii!

  10. E sora geamana a lui jeleu,cu táticul lor soros,nu poti astepta altceva!
    Problema e ca aceastá creatura dezaxata poate baga in razboi colonia Romania cu mare usurinta!
    O gramadá astepta cu sufletu,’ la gura acest lucru in primul rand din exterior!
    Clar,ma refer la stapanii nostri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger