AcasăNewsMaia Sandu inchina Moldova globalistilor de la Bruxelles

Maia Sandu inchina Moldova globalistilor de la Bruxelles

Protest la Chişinău! Tinerii scandează împotriva actualei guvernări

Propaganda s-a pus in miscare si, ca la un semnal, trage in acelasi personaj cu toate armele. Vladimir Plahotniuc este, intr-adevar, omul negru de la Chisinau, dar mai sunt si alti politicieni care n-au facut mare lucru sa ridice tara din mediocritate si saracie. Republica Moldova si-a tras presedinte pro-rus si premier pro-european. Ce sa intelegem din asta decat ca poporul joaca la doua capete, vrea si banii Bruxellesului, dar si protectia Moscovei. Sa privim, insa, mai mult spre tabara noua. Personaje ca Maia Sandu si Andrei Nastase, doi vlastari ai ideologiei neomarxiste, au o singura preocupare – sa inchine tara stapanilor din Occident, raspandind cat mai rapid mesajul progresist universal.

Al doilea premier al Republicii Moldova trece la amenintari

Ca sa inhate puterea, Sandu s-a aliat cu Igor Dodon, dusman declarat al tuturor valorilor proeuropene promovate de valul tanar al politicii. Din spatele baricadelor, bucurandu-se de protectia UE (asa zice ea), ameninta cu inchisoare pe oricine nu-i va recunoaste autoritatea. Cand deschide gura, Maia Sandu este doar o Monica Macovei, iar junele Nastase, un Caramitru jr. care interpreteaza prost rolul ce i s-a dat spre interpretare. Niciunul nu are capacitatea de a transmite sentimentul de unitate nationala, din contra, premierul venezuelean al Chisinaului (este recunoscut, dar nu are putere, ca Juan Guaido, la Caracas) vorbeste despre dezbinare.

Razboi civil la Chisinau? De ce nu?!

In aer pluteste miros tot mai puternic de razboi civil, iar Maia Sandu se declara pregatita sa ia parte la el. Primul ei gand ca al doilea prim-ministru s-a referit la oportunitatea chemarii la Chisinau a simpatizantilor din toata tara ai blocului ACUM. Ca un avertisment: „Sper ca nu va fi nevoie sa… Exista presiune externa si, daca nu este de ajuns, vom chema oamenii la proteste”.

Moldovenii sunt chemati in strada

Si, ca sa nu se ajunga la lupte similare celor din 2009, Sandu a facut un nou apel catre functionarii statului care refuza sa-i recunoasca autoritatea: „E mai bine pentru toti ca ei sa inceteze sa indeplineasca ordinele ilegale si totul sa intre in normalitate”.

Cu jalba-n protap la stapanii din Occident

Din capul locului, politica viitoare a Chisinaului va presupune obedienta totala fata de Bruxelles. De altfel, Maia Sandu s-a si apucat sa redacteze o scrisoare catre Comisia de la Venetia, in care critica deciziile Curtii Constitutionale a Republicii Moldova. Va suna cunoscut scenariul? Parca-i descoperim pe micutii useristi turnatori de la noi, pigmeii cu ambitii de titani, delatorii secolului 21. Acestia sunt politicienii noului val, progresistii neomarxisti disperati sa-si denigreze si atace propria tara doar ca sa faca pe plac colonizatorilor din Vest.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger