AcasăNewsMaia Sandu a anuntat prima ca a vorbit cu Iohannis si ca...

Maia Sandu a anuntat prima ca a vorbit cu Iohannis si ca vine in Romania

Premierul de la Chisinau a dezvaluit, miercuri la pranz, ca a stat de vorba cu Klaus Iohannis si ca va raspune invitatiei liderului de la Cotroceni de a veni la Bucuresti.

Maia Sandu a dezvaluit, cu referire la convorbirea telefonica avuta cu presedintele Iohannis, ca i-a multumit „pentru sprijinul constant acordat de Romania cetatenilor din Republica Moldova”. „Am discutat despre necesitatea avansarii in implementarea proiectelor comune dintre Romania si Republica Moldova. Presedintele Iohannis ne-a asigurat de sustinerea domniei sale si a Romaniei in procesele de integrare europeana a tarii noastre”, a mai transmis sefa Guvernului de la Chisinau.

Sandu si-a incheiat mesajul de pe Facebook anuntand ca a primit invitatia de a face o vizita oficiala in Romania, pe 2 iulie, careia intentioneaza sa ii dea curs.

Pana la aceasta ora, de la Cotroceni nu s-au facut mentiuni cu privire la discutiile dintre Maia Sandu si Klaus Iohannis, cu atat mai putin despre vizita pe care prim-ministrul Republicii Moldova o va face in Romania, la inceputul lunii viitoare.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger