AcasăNewsMai vrea o data. "Mihaela, dragostea mea, ma simt in forma!"

Mai vrea o data. „Mihaela, dragostea mea, ma simt in forma!”

Mai vrea o data

„Ma simt destul de in forma”, pentru o noua candidatura la Presedintia Romaniei, a declarat Mircea Geoana. Presedintele Senatului a spus insa ca nu se va mai bucura la fel ca în 2009, la aflarea rezultatelor exit-poll-ului, fiindcă va avea „detenta mai mică”. „Nu ştiu, sunt destul de în formă. Acum, ce-o fi până în 2014… În politică e ca în Liga Campionilor: înainte să joci finala, trebuie să treci de sferturi. Şi pentru mine cel mai important lucru este să câştigăm alegerile de anul viitor. Dacă anul viitor lucrurile merg bine, şi 2014 poate să arate foarte bine pentru noi şi pentru un candidat social-democrat la preşedinţie”, a declarat Geoana intr-o conferinta de presa.

Mai vrea o data

Întrebat, în continuare, dacă după viitorul scrutin se va bucura la fel ca la aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile prezidenţiale din 2009, când a sărit în sus de bucurie la aflarea veştii că sondajele îl dau drept viitorul preşedinte al României, Mircea Geoană a răspuns că în 2014 va fi cu câţiva ani mai în vârstă, deci va avea „detenta mai mică”, scrie Mediafax.

Preşedintele Senatului a afirmat că nu ştie dacă va candida din postura de independent sau ca reprezentant al PSD la Preşedinţia României, important fiind, în opinia sa, ca USL să câştige întâi alegerile din 2012. Mircea Geoană a fost de părere că alegerile din România nu se pot câştiga fără ca un partid să aibă succes în Transilvania. „Şi din eşec trebuie să înveţi ceva. Eu unul am învăţat că nu se pot câştiga alegeri în România fără să ai succes în Transilvania şi acest lucru sper să fie bine înţeles de toţi colegii mei”, a spus Geoană.

 

author avatar
A.P. Redactor
878 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger