AcasăNewsMAI vrea convocarea Comisiei privind validarea recensamantului

MAI vrea convocarea Comisiei privind validarea recensamantului

Mircea Dusa, ministrul Internelor, a trimis o adresa catre INS  prin care sa se convoace Comisia Centrala pentru Recensamantul Populatiei si a Locuintelor 2011, care se ocupa de validarea recensamantului.

Ministrul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Dusa, a trimis catre Institutul National de Statistica (INS) o adresa prin care doreste convocarea, in data de 14 august, a Comisiei Centrale pentru Recensamantul Populatiei si a Locuintelor 2011, institutie care se ocupa cu validarea datelor recensamantului.

„Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, in calitate de Presedinte al Comisiei Centrale pentru Recensamantul Populatiei si a Locuintelor 2011 (CCRPL 2011) a solicitat Institutului National de Statistica sa convoace reuniunea CCRPL 2011, pentru data de 14 august a.c., ora 09.00, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor”, se arata intr-un comunicat de presa al MAI, citat de rtv.net.

Prin convocarea acestuia se doreste ca, prin pregatirea, preluarea si publicarea datelor recensamantuluim sa se creeze o imagine privind numarul romanilor cu drept de vot.

„Comisia Centrala pentru Recensamantul Populatiei si al Locuintelor este compusa din reprezentanti ai ministerelor, conform Legii nr. 5 din 9 ianuarie 2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 36/2007 privind efectuarea recensamantului populatiei si al locuintelor din Romania in anul 2011”, se mai arata in comunicat.

author avatar
Ionut Zgimbau
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger