AcasăNewsMai multi oameni fara adapost, preluati de pe strazi si salvati de...

Mai multi oameni fara adapost, preluati de pe strazi si salvati de la inghet, in ultimele 24 de ore

(foto: infobraila.ro)

Cum vremea continua sa fie rece, avand in vedere ca e plina iarna, dar si ca in ultimele 24 de ore a mai nins, in unele zone ale tarii, oamenii legii au iesit pe teren, pentru a se asigura ca nu exista persoane ramase captive in zapada, blocate in trafic, dar si pentru a identifica si prelua, in vederea transportarii catre centre specializate, a persoanelor care isi duc traiul zilnic pe strazi.

(foto: infobraila.ro)

In acest sens, cinci persoane fara adapost au fost salvate de la inghet, fiind luate din strada si duse la centrele sociale, cu ajutorul Ambulantei, din cate anunta, sambata, IGPR.

Mai mult, in intervalul mentionat, au fost amendati administratorii de drumuri, cinci la numar, ca urmare a faptului ca nu ar fi intretinut corespunzator carosabilul, dar si conducatorii auto care nu au respectat regimul de circulatie pe timp de iarna.

La nivel de cifre, de siguranta romanilor, in vederea limitarii efectelor conditiilor de vreme nefavorabila, au actionat, in intreaga tara, in ultimele 24 de ore, peste 2.200 de reprezentanti ai Politiei Romane, reprezentantii legii avand la dispozitie aproape o mie de mijloace auto pentru a actiona pe teren.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger