AcasăNewsMai multi elevi au ajuns la spital, dupa ce au mancat bomboane...

Mai multi elevi au ajuns la spital, dupa ce au mancat bomboane la scoala

Situatie alarmanta, miercuri, intr-o scoala din Arges. Mai multi elevi ai unei unitati de invatamant din Lunca Corbului au ajuns la spital, dupa ce ar fi mancat bomboane de ciocolata.

Problemele au aparut de dimineata, la scurta vreme dupa ce intr-una din clasele scolii a fost serbat un copil. Pustiul a vrut sa le faca o bucurile colegilor sai, aducandu-le dulciuri. Din pacate, cel putin 17 copii, elevi in aceeasi clasa, au avut nevoie de ingrijiri medicale la putina vreme dupa ce au fost serviti cu ciocolata. Cu totii au mancat, se pare, dintr-o singura cutie cu bomboane, adusa de elevul respectiv, pentru a-i servi pe fetele si pe baietii alaturi de care invata la unitatea scolara din localitatea amintita, conform publicatiei argesene „Top”.

Din nefericire, la putin timp dupa ce au mancat dulciurile, elevilor a inceput sa le fie rau si sa vomite. Alertate, cadrele didactice au solicitat ajutorul medicilor, iar copiii au ajuns de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, pentru investigatii suplimentare si tratament. In tot acest timp, la scoala respectiva s-a deschis o ancheta, pentru a se stabili ce anume a declansat incidentul nedorit si daca, pana la urma, se confirma varianta ca elevii au avut probleme de santate dupa ce au mancat bomboanele ciocolata.

Sursa foto: gsiaf.licee.edu.ro

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger