AcasăNewsMai mulţi copii din Buzău, loviţi în plini pe trecerea de pietoni!...

Mai mulţi copii din Buzău, loviţi în plini pe trecerea de pietoni! Cum se simt micuţii

Se dă ultima bătălie: SMURD vs Ambulanță

Poliţiştii fac cercetări marţi dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe DN2C, în localitatea Smeeni din judeţul Buzău, unde o mașină a lovit un grup de copii care traversau drumul pe trecerea de pietoni, mergând la școală.

Autoturismul condus pe direcţia Costeşti către Pogoanele de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Smeeni, a surprins şi accidentat mai mulţi copii care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Patru copii, transportaţi la spital

În urma evaluării medicale iniţiale, patru copii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani au fost duși la spital.

În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Conform unor surse, grupul ar fi format din elevi care se îndreptau spre şcoală.

Tânăr de 23 ani, mort la Horezu

Un accident a avut loc pe DN67, în localitatea Slătioara, luni, între o mașină și un TIR. Un tânăr de 23 de ani, șoferul autoturismului, a murit.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe DN 67, în localitatea Slătioara, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

author avatar
Andrei Ștefan
150 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger