AcasăNewsMai multe tramvaie pe liniile 21 și 32, în București

Mai multe tramvaie pe liniile 21 și 32, în București

Primăria Capitalei anunță că Societatea de Transport București – STB SA va crește cu 10% numărul tramvaielor de pe liniile 21 și 32.

Măsura, care se va aplica de lunea viitoare, se vrea a cresște confortul călătorilor, prin sporirea capacității de transport pe ruta acoperită de cele două linii de tramvai. „Astfel, începând cu data de 25 noiembrie 2019, pe cele două linii foarte solicitate, numărul tramvaielor va crește – la 19 tramvaie pe linia 21 și la un număr de 22, pe linia 32 – iar timpul de așteptare în stații va scădea în mod corespunzător”, transmit reprezentanții Primăriei Generale.

Tramvaiele liniei 21 circulă din Centrul Capitalei, de la Piața Sfântul Gheorghe, până la Pasajul Colentina, în timp ce tramvaiele liniei 32 de la Depoul Alexandria‎ la Piața Unirii.

author avatar
Cristina Stefan
638 afisari

1 COMENTARIU

  1. Madam Firea ar trebui sa se gandeasca repede ce va face de ex.cu locuitorii sectorului 6, unde traficul e.deja blocat…Iar din 2020, daca nu suplimenteaza mijloacele de transport, in condiile restrictionarii accesului cu auto-non euro..probabil…nu o va mai vota nimeni…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger