AcasăNewsMai multe gospodarii din Caras Severin inundate, in urma ploilor torentiale!

Mai multe gospodarii din Caras Severin inundate, in urma ploilor torentiale!

Ploile torentiale de sambata au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin, judet care a fost ieri sub atentionare de cod galben de ploi, fiind nevoie de interventia pompierilor care au ajutat la scoaterea apei din casele oamenilor si de pe strazi.

In Caransebes au fost inundate peste 60 de case, inclusiv subsolul spitalului din oras, iar pe Valea Bistrei, zeci de gospodarii s-au umplut de apa. Dupa ce a plouat trei ore continuu, apele Bistrei s-au revarsat si au inundat zeci de gospodarii si sute de hectare de teren agricol in mai multe localitati.

In orasul Otelu Rosu, apa Bistrei a rupt un pod si a inundat cel putin 15 gospodarii in zona Gura Jgheabului, in timp ce in zona Muntelui Mic, langa Caransebes, strazile dintr-un un cartier intreg au fost inundate.

La fata locului au fost solicitate mai multe echipaje ISU care au scos apa de pe strazi si din gospodariile oamenilor, noteaza antena3.ro.

Pentru a permite scurgerea mai rapida a apei, pompierii au facut o strapungere pe sub calea ferata.

Foto: bizbrasov.ro

author avatar
Alina Costache
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger