AcasăNewsMai multe cabinete din cadrul Policlinicii Titan, sparte de hoti

Mai multe cabinete din cadrul Policlinicii Titan, sparte de hoti

Situatie greu de imaginat pentru cadrele medicale din Policlinica Titan, din Capitala, care s-au vazut nevoite sa sune la politie pentru a anunta faptul ca mai multe cabinete au fost „vizitate” de hoti.

Mai exact, din cate anunta B 1 TV, trei cabinete din cadrul policlinicii aflate in sectorul 3 au fost sparte de persoane necunoscute, in cursul noptii trecute. Odata ce au observat ca mai multe laptopuri- care sunt cu atat mai importante, cu cat contin informatii ultile medicilor, despre pacientii pe care ii trateaza – dar si alte bunuri au disparut, reprezentantii unitatii medicale au alertat oamenii legii.

Politistii au mers la clinica si au inceput deja cercetarile, menite sa dea de urma hotilor. Misiunea lor este ingreunata de faptul ca, desi policlinica in cauza are paznic, acesta nu ar fi observat incidentul, dar si de faptul ca unitatea medicala nu este dotata cu elemente de supraveghere video, drept urmare nu sunt montate camere care sa fi putut surprinde imagini cu faptasii, cadre care le-ar fi fost de mare ajutor anchetatorilor.

243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger