AcasăNewsMai mâncăm porc de Crăciun? Pesta porcină omoară animalele din curţile ţăranilor

Mai mâncăm porc de Crăciun? Pesta porcină omoară animalele din curţile ţăranilor

Mai mâncăm porc de Crăciun? Pesta porcină omoară animalele din curţile ţăranilor

Au fost descoperite două noi focare de pestă porcină în gospodăriile unor localnici din județ. După un caz de la Murani și unul de la Răuți, au fost descoperite două noi focare, în Dudeștii Vechi și Șandra.

Aşadar, cu două luni înainte de Crăciun, oamenii au fost nevoiţi să-şi omoare animalele.

Virusul nu e periculos pentru om

În ultimele săptămâni, în județul Timiș au fost descoperite mai multe cazuri în gospodării individuale. Mai întâi a fost descoperit un focar într-o gospodărie din Murani, unde au fost omorâți trei porci.

Ulterior, în satul Răuți, aparținător comunei Uivar, a fost descoperit un nou focar, fiind ucise nouă animale: o scroafă și opt purcei.

Autorităţile au stabilit şi zonele de protecţie şi supraveghere în care nu se va permite circulaţia porcilor. Zona de protecţie pentru Şandra (0-3 km): Şandra, Uihei; Zona de supraveghere (3-10 km) Biled, Varias, Pesac, Livrin, Bulgarus, Lenauheim şi Iecea Mare. Pentru Dudeştii Vechi Zona de protecţie: Dudeştii Vechi. Zona de supraveghere Cheglevici, Colonia Bulgară, Teremia Mică şi Nerau.

author avatar
Andrei Ștefan
399 afisari

7 COMENTARII

  1. Si uite cum de sarbatori veți cumpara carne din Danemarca sau Germania, de la niste porți ce in 3 luni ajung la 130 de kg de la atatea chimicale cu care sunt îndopați, in timp ce ciocli de la DSV va omoară animalele in curte. Bravo nație de oi

  2. Afara din UE. Gata cu imigratia. Controale stricte la granita. Vom vedea cumn o sa dispara si boala porcina si atatea alte rele

  3. Borfasii care conduc România omoara bietele animale si înfometeaza românii.
    Nu exista nici- o pesta porcina, nici gripa aviara…..asa cum NU exista nici covid !
    Blestemati sa fie criminalii care înfometeaza oamenii!

    Mai Fratilor, care aveti porci, vaci, pasari, nu aveti si niste ciomege ? Cu ciomegele trebuie sa-I asteptati pe cei care vin sa va omoare animalele !

  4. No problem, in caz de ceva, romanasii o sa il alerge bine pe maciuca, adica pe niku ciukanezul, ala oricum e un mare porc, gras si obez, de 135 de kile, numai bun de taiat si mancat de Craciun 🙂 Bai, asta e, se vede ca criminalii astia din elitele globaliste nu se lasa, in curand o sa fie care pe care, si o sa scape numai cine poate 🙂

  5. Aceasta pesta porcina fabricata de UE in laborator si transmisa in Est Europa pentru concurenta si lumea sa manince chimicale gunoaiele din West este exact cum a facut NATO cind a fabricat si infectat lumea cu virusul Covidd ca sa poata vinde vaccine la prostime sa faca bani pentru armament in razboiul impotriva Rusiei ,

  6. Pesta porcina in Romania,ca si multe alte rele, este ceva organizat si propagat de catre „parteneri”.Spuneti si astora care tot sustin pe aici ca nu putem trai in afara SUA si UE. Acum 40 de ani nu eram acolo si aveam de toate.Criza alimentara a fost provocata de tembelul de Ceausescu in ambitia de a plati datoriile.

  7. In curand o sa auzim: copacii au toti bacterii, vi-i taiem pe toti, sau toti pestii din delta dunarii au arsenic, trebuie sa vi-i luam, banii va dauneaza sanatatii, asa ca vi-i luam si pe astia :))))
    Daca Bill Gates nu ar fi sustinut ca oamenii nu ar trebui sa creasca animale, ci sa manance carne artificiala si
    Daca Comisia Europeana nu ar fi recomandat sa mancam insecte si
    Daca Nikole Kidman nu ar fi fost platita sa manance insecte si
    Daca nu s-ar fi dat legi care sa interzica oamenilor sa inmulteasca porcii(da, exact, nu ai voie sa iti fete scroafa)
    Ei bine, daca astea nu s-ar fi intamplat, as fi crezut treaba cu pesta porcina. In realitate se pare ca este un plan bine pus la punct.
    Pe viitor ma astept ca niste carcaleti corporatisti sa crape de la vaccin, si sa se „descopere” ca au mancat carne de porc cumparata pe neveu si infectata cu peste porcina. Ei apoi asta ar fi momentul cand or sa interzica efectiv cresterea porcilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger