AcasăNewsMAI, din nou în centrul unui scandal: un poliţist a furat o...

MAI, din nou în centrul unui scandal: un poliţist a furat o maşină, dar cum a condus-o este şi mai GRAV!

politia rutiera MAI, din nou în centrul unui scandal: un poliţist a furat o maşină, dar cum a condus-o este şi mai GRAV!

Ministerul de Interne trebuie să facă faţă unui nou scandal. Un poliţist din Alexandria este cercetat penal după ce a furat maşina unei societăţi comerciale, autoturismul dar dispărut de firmă fiind găsit în localitatea Nanov.

Când l-au găsit, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase alcool şi substanţe psihoactive.

Poliţistul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l

În urma testării, bărbatul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive.

La data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria”, a transmis IPJ Teleorman.

Omul legii s-a ales cu dosar penal

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile”, au mai precizat poliţiştii.

Până în acest moment, păgubitul nu a depus plângere la unitatea de poliţie, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţiştii sesizându-se din oficiu.

author avatar
Andrei Ștefan
596 afisari

5 COMENTARII

  1. E timpul că cei care se ocupa de apărarea legi sa fie triați și cei care comit asemenea fapte trimeși la pușcărie de la 10 ani în sus . AJUNGE CU MAGARIILE !

  2. Si cum cere bode ca cei bolnavi de diabet si boli cardiace sa nu mai aiba permis , nicaieri in lume nu mai e asa ceva cand acum in farmacii nu sunt med ca oamenii sa nu se imbolnaveasca. Astia sunt toti pusi sa ne omoare cu zile!!!

  3. Un minister corupt și putred. Neprofesionalismul este la el acasă…. doar minune poate salva țara asta. Aceasi milițieni cu aceasi mentalitate de dinainte de 89 sunt în aceste structuri. De la surogatul pe post de ministru, care pare mai mult deținător de dugheană in piață la chinezi, și pina la ultimul tablagiu, care acum e efeminat, sunt toți niște vectori ai corupției și abuzului, totul pe banul public trudit de contribuabil.
    O instituție la fel de mizerabilă ca instituția bisericii. Niște mafioți deghizați in lucratori in serviciul public.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger