AcasăNewsMAI: Cristina Dobritoiu, imputernicita ca sef al Departamentului Relatia cu Parlamentul ...

MAI: Cristina Dobritoiu, imputernicita ca sef al Departamentului Relatia cu Parlamentul

Gabriel Berca

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a imputernicit-o vineri pe Cristina Dobritoiu sa indeplineasca atributiile functiei de sef al Departamentului Relatia cu Parlamentul, in locul Irinei Alexe, care a fost numita secretar general al MAI.

Gabriel Berca

Anterior, Cristina Dobritoiu a indeplinit atributiile functiei de sef serviciu in cadrul Directiei Generale Juridice a Ministerului Administratiei si Internelor.

Primul-ministru Mihai Razvan Ungureanu a decis, vineri, inlocuirea secretarului general al Ministerului Administratiei si Internelor, Alexandru Dumitrana, cu Irina Alexe, care a indeplinit atributiile functiei de sef Departament Relatia cu Parlamentul in cadrul MAI. „Incepand cu data de astazi, 9 martie, prin decizie a primului-ministru, inceteaza exercitarea cu caracter temporar a functiei publice de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor de catre Alexandru Dumitrana”, informeaza MAI.

De asemenea, incepand de vineri, tot prin decizie a primului-ministru, chestor de politie Irina Alexe exercita cu caracter temporar functia publica de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor. Anterior acestei date, chestor de politie Irina Alexe a indeplinit atributiile functiei de sef Departament Relatia cu Parlamentul in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. Ambele Decizii au fost publicate in Monitorul Oficial160 din 9 martie 2012.

author avatar
National
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger