AcasăNewsMai ceva ca-n filme! Motociclist român vitezoman, urmărit cu elicopterul de poliția...

Mai ceva ca-n filme! Motociclist român vitezoman, urmărit cu elicopterul de poliția britanică! – VIDEO

Mai ceva ca-n filme! Motociclist român vitezoman, urmărit cu elicopterul de poliția britanică! - VIDEO (foto: captură youtube)

Un român a ajuns protagonistul unui episod desprins parcă din filmele de acțiune turnate la Hollywood.

Tânărul în vârstă de 19 ani a gonit pe o motocicletă, ajungând să fie supravegheat de la înălțime de către oamenii legii britanici.

A accelerat până a ajuns să ”zboare”, ajungând la amețitoarea viteză de nu mai puțin de 290 de kilometri pe oră, notează site-ul BBC. S-a întâmplat în sudul Angliei.

De parcă nu ar fi fost suficient că a gonit cu o viteză uriașă, la un moment dat, s-a constatat că a ajuns să ruleze și pe contrasens. A avut nevoie să își realimenteze motocicleta, așa că s-a îndreptat către o benzinărie. În cele din urmă, românul a fost arestat de către reprezentanții legii, după ce a fost supravegheat o bună bucată de timp de un elicopter al poliției.

De altfel, din imaginile realizate din elicopter se poate vedea cum motocicleta gonește, pur și simplu, pe șosea, de parcă ar fi vorba despre un joc pe calculator, nicidecum un episod periculos din viața reală. În tot acest timp, polițiștii au fost cu ochii pe el.

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger