AcasăNewsMAI: 25 de localitati izolate si 30 de drumuri judetene, blocate din...

MAI: 25 de localitati izolate si 30 de drumuri judetene, blocate din cauza zapezii

(foto: 9am.ro)

Douazeci si cinci de localitati sunt izolate si 30 de drumuri judetene sunt blocate, 13 judete fiind in continuare afectate de caderile masive de zapada, potrivit situatiei comunicate luni dimineata de catre reprezentantii  Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).

(foto: 9am.ro)

Luni, la ora 08.30, erau blocate 30 de drumuri judetene, fata de  43, in ziua precedenta. De asemenea, mai sunt doar 25 de localitati izolate, comparativ cu situatia de ieri, cand 54 de localitati erau blocate din cauza zapezii. O singura localitate are  probleme cu alimentarea cu energie electrica, potrivit comunicatului MAI. Peste 2.300 de lucratori ai Ministerului Administratiei si Internelor – politisti, politisti de frontiera, jandarmi si pompieri actioneaza, la nivel national, in 13 judete afectate de caderile masive de zapada, informeaza ministerul.

Angajatii Ministerul Administratiei si Internelor, in colaborare cu celelalte structuri din Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, au avut, duminica,  570 de interventii, cu prioritate pentru deblocarea si degajarea circulatiei rutiere si feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenta si transportul persoanelor din localitatile izolate.

Totodata, elicopterele Inspectoratului General de Aviatie au executat doua misiuni umanitare, pentru transportul la unitati medicale a unor pacienti din judetul Tulcea, informeaza MAi.

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger