AcasăNewsMagistratii vor fi aparati de trupele SAS

Magistratii vor fi aparati de trupele SAS

„Mascatii” din trupele speciale ale IGPR  par sa se trezeasca din amorteala fortata in care fusesera bagati cu japca de sefi in ultimul an. Astfel, la inceputul lunii decembrie, Mos Nicolae nu le va aduce doar o noua denumire, dar si revenirea la asigurarea misiunilor de protectie.

Luptatorii de la SAS vor trece la munca sub acoperire

Luptatorii de la viitoarele Servicii de Actiuni Speciale – SAS nu vor mai calari gardurile ca sa intre peste interlopi, lasand aceste indeletniciri celor de la brigazile de  interventii ale Jandarmeriei. Si „colegilor” de la Politia Locala, care vor continua sa se maimutareasca in fel si chip, punandu-si caschetele peste cagule si legitimandu-se cu buletinul.

Atentie la copii!

In schimb, adevaratii „cagulati” vor prelua asigurarea securitatii pentru magistrati si familiile acestora. Schimbarea se datoreaza in primul rand faptului ca, dupa cum sustin sursele noastre, de cateva luni, tot mai multi judecatori si procurori si-au informat superiorii despre incercarile de intimidare tot mai dure pe care le primesc. Iar cum serviciile de informatii au confirmat la randul lor ca amenintarile sunt reale si deja ingrijoratoare, cei vizati au depus imediat cereri privind asigurarea protectiei legale la care au dreptul. Practic, numarul acestor solicitari s-au triplat, ele fiind aprobate in totalitate. Mai mult, in unele cazuri, prioritara este paza copiilor minori ai magistratilor, pe care „mascatii” nu ii vor scapa din ochi nicio secunda. Atata doar ca nu vor mai actiona la vedere, ci isi vor face treaba sub acoperire, incercand sa previna „din umbra” orice fel de atentat la adresa „obiectivelor”. Care, se pare, au deranjat nume grele din lista celor anchetati, pentru ca daca ar fi fost vorba de posibila razbunare a unor infractori oarecare, s-ar fi recurs doar la sprijinul DGIPI. Dar cum „gulerele albe” ale „clientilor”  DNA au o cu totul alta forta, infiintarea celebrelor SAS si in Romania a devenit astfel o necesitate.

author avatar
Catalin Tache
1.896 afisari

2 COMENTARII

  1. Un lucru bun cu aceste trupe. Siguranta personala a judecatorilor si a familiei lor este importanta si in judecare cazurilor. Asa au mai mult curaj si isi vor face treaba mult mai bine. Dar nasol va fi cand, James Bondes de la Politia Locala, va ramane cu bracinari si cu insigna de recunoastere agata in gardurile pe care le vor sari.:)) WOW ce imagine tare. In rest numai de bine……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger