AcasăNewsMagistratii si politicienii, la concurenta in tribunale

Magistratii si politicienii, la concurenta in tribunale

Miron Mitrea - “Pauza” i s-a terminat imediat cum a fost pus sef de campanie la PSD

Vanati de DNA si cu pensiile de ’jde mii de lei periclitate, magistratii nu mai tin cont de “imunitatea” politicienilor.

Miron Mitrea - “Pauza” i s-a terminat imediat cum a fost pus sef de campanie la PSD

Anchetarea judecatoarelor de la ICCJ, Gabriela Barsan si Iuliana Pusoiu (acuzate de luare de mita) si amenintarea aruncata de Daniel Morar (magistratii condamnati ar trebui sa-si piarda pensiile si chiar sa restituie banii deja incasati) au scos din fire casta judecatoreasca. Care pe loc a decis ca si politicienii trebuie sa-si piarda privelegiul de a scapa de fiecare data neatinsi de Justitie.

Zsolt Nagy - Udemeristul afla acum ce intampla cand ministrul semneaza ca primarul

Primele victime ale intorsului foii de catre judecatori sunt Tudor Chiuariu (culmea, fost ministru al Justitiei in guvernarea Tariceanu!) si udemeristul Zsolt Nagy (fost ministru al Comunicarii in aceeasi perioada). Inculpati amandoi in dosarul “Posta” (unde, fie vorba intre noi, cei doi sunt vinovati doar pentru ca au semnat demararea licitatiei necesare instrainarii terenului detinut de Posta Romana), fostii ministri s-au trezit ca instanta le-a respins atat cererea de restituire a dosarului la DNA, cat si recuzarea procurorului de sedinta.

Tudor Chiuariu - Nici cu gandul nu gindea, pe vremea cand era ministru al Justitiei, ca va ajunge in boxa acuzatilor

Cum retrimiterea dosarelor la DNA era, pana ieri, o adevarata moda in spetele referitoare la politicieni, gestul socheaza. Iar cei mai socati au fost fara indoiala Chiuariu si Nagy, care in loc de obisnuita lalaiala a procesului pana la calendele grecesti, s-au pomenit cu dosarul bagat direct in dezbateri.

Mitrea reintra si el in moara Justitiei

Gabriela Barsan - O judecatoare care a ajuns sa fie ea judecata

Alt politician ghinionist este Miron Mitrea. De abia revenit in topul partidului (a fost desemnat din nou sef al campaniei PSD in Capitala), Mitrea a aflat ca Daniel Morar taman se gindeste sa ceara din nou acceptul Parlamentului, in vederea demararii urmaririi penale a senatorului PSD. In acelasi vechi dosar in care Mitrea este acuzat de luarea unor foloase necuvenite de la Irina Jianu, dosar returnat in primavara la DNA, pentru nereguli in procedura de urmarire penala. “Acei judecatori care au dispus restituirea, au reinventat dreptul”, acuza acum Daniel Morar. Conform zvonurilor care circula de ceva vreme, clasa politica va mai “cotiza” cu niste distinsi membri in conturile Justitiei. Si nu numai din randurile Opozitiei, ci si ale puterii pedeliste, dupa cum insista sursele.

author avatar
Simona Badulescu
665 afisari

1 COMENTARIU

  1. O haita populata taman cu cei de care trebuia sa se …pazeasca…si totusi acesti nemernici ,puternicii zilei ..mai raman si cu pensiile aprobate,..evident legal de basescienii care trebuie sa-si gaseasca undeva sprijin ..nu?alelei feciori de lele si tarfulite cu pretntii de …justitiare…va asteapta un viitor de aur in puscarii si ..tribunale,dar ca acuzati…si condamnati…orice judecata a incalificabilelor voastre fapte va asigur ca va fi..REJUDECATA si PEDEPSITA asa cum se cuvine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger