AcasăNewsMagistratii au decis: Vanghelie ramane in arest!

Magistratii au decis: Vanghelie ramane in arest!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, ca Marian Vanghelie, de la primarul suspendat al Sectorului 5, trebuie sa ramana in arest preventiv.

Vanghelie a fost arestat in urma cu aproximativ patru luni, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni, respectiv ca a incasat spagi totale de peste 90 de milioane de euro de pe urma contractelor acordate cu dedicatie.

Edilul a solicitat in mai multe randuri eliberarea sub control judiciar sau plasarea in arest la domiciliu, insa toate incercarile sale de a parasi Arestul Central al Politiei Capitalei au fost sortite esecului.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu au ramas induplecati nici macar la aflarea vestii ca iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, mai are un pic si naste. Primarul suspendat al Sectorului 5 a solicitat, inca o data, eliberarea din inchisoare, pe motiv ca ar trebui sa aiba grija de iubita sa si de viitorul sau copil, dar magistratii au decis, vineri, ca Vanghelie trebuie sa ramana in arest preventiv.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca Vanghelie incasa comisioane „grase” de la afaceristi precum Dumitru Marin prin intermediul unor apropiati de-ai sai. Unul dintre interpusi era chiar Mircea Sorin Niculae, varul lui Vanghelie.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger