AcasăNewsMagistratii au decis: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui...

Magistratii au decis: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau!

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, luni, ca Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va fi audiat in dosarul in care este implicat fratele sau, Mircea Basescu.

Afaceristul Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se afla in arest la domiciliu intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Mircea Basescu este acuzat ca ar fi incasat o suma importanta de bani din partea interlopului Bercea Mondial, suma de bani in contul careia s-ar fi angajat sa-l scape pe interlop de problemele pe care le are cu legea.

In tot acest timp, Bercea Mondial a sustinut ca o mare parte din banii respectivi ar fi ajuns la Traian Basescu. De altfel, oamenii lui Bercea Mondial au solicitat ca in acest dosar sa fie audiat, ca martor, si fostul presedinte al Romaniei.

Totusi, magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, luni, ca nu exista motive pentru ca Traian Basescu sa fie audiat. In schimb, magistratii au admis in parte cererea interlopului, astfel ca totusi vor fi audiati sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu.

In plus, judecatorii au admis emiterea unei adrese catre DNA Craiova, pentru a comunica daca s-au formulat denunturi de catre inculpatul Florin Anghel, in cursul lunii martie 2015, care este stadiul cercetarilor si in ce masura a facilitat acesta identificarea si tragerea la raspundere penala a persoanele denuntate, scrie replicaonline.ro.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger