AcasăNewsMagistratii au decis: Sorin Strutinsky ramane dupa gratii!

Magistratii au decis: Sorin Strutinsky ramane dupa gratii!

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, luni, ca afaceristul Sorin Strutinsky trebuie sa ramana dupa gratii.

Arestat preventiv intr-un dosar, Strutinsky a depus doua cereri: una prin care contesta mandatul de arestare preventiva si alta prin care solicita inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda precum masura controlului judiciar sau cea a arestului la domiciliu.

Magistratii au decis sa respinga ambele cereri, considerandu-le nefondate.

Conform ziuaconstanta.ro, Sorin Strutinsky este acuzat de trafic de influenta, in forma continuata, de instigare la savarsirea a doua infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata, si de instigare la savarsirea a doua infractiuni de spalare a banilor, in forma continuata.

Exista informatii conform carora magistratii au decis ca Strutinsky sa ramana dupa gratii si din cauza numarului de dosare in care acesta este implicat. Va reamintim ca afaceristul mai este implicat intr-un dosar in care este acuzat de trei infractiuni de complicitate la luare de mita si in care apare si numele lui Radu Mazare, primarul Constantei. De altfel se stie ca Radu Mazare si Sorin Strutinsky sunt buni prieteni si parteneri de afaceri.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger