AcasăNewsMagistratii au decis: soarta lui Gigi Becali se decide pe 18 martie!

Magistratii au decis: soarta lui Gigi Becali se decide pe 18 martie!

Incarcerat de circa 10 luni, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, cauta cu disperare sa se elibereze cat mai curand.

Condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, afaceristul a facut toate demersurile pentru a se elibera, macar temporar. Becali este extrem de afectat de conditiile avute in penitenciar si vrea sa se elibereze pentru a se putea opera la spate, in strainatate.

Pana acum cererea sa a primit aviz negativ, insa de aceasta data Becali este mai optimist, mai ales dupa ce luni dimineata a primit o veste buna.

Afaceristul a depus recurs la decizia magistratilor de a respinge cererea privind intreruperea pedepsei, iar acesta ar fi trebuit judecat pe 25 martie. Insa judecatorii au decis, luni dimineata, ca recursul in cazul Gigi Becali sa fie judecat in sistem urgent, astfel ca termenul a fost mutat pe 18 martie.

In cazul in care va primi un aviz favorabil, Gigi Becali ar putea sa se elibereze pentru a se opera la spate in strainatate. Pana acum el a primit doar dreptul de a fi operat intr-unul dintre spitalele ce apartin de Sistemul Penitenciar din Romania.

author avatar
Cristi Ionita
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger