AcasăNewsMagistratii au decis! Ioan Niculae ramane dupa gratii!

Magistratii au decis! Ioan Niculae ramane dupa gratii!

Magistratii de la Tribunalul Dambovita au decis, marti, sa respinga cererea de eliberare conditionata depusa de afaceristul Ioan Niculae.

Condamnat in 2 aprilie anul acesta la doi ani si jumatate de inchisoare, cu executare, in dosarul „Mita la PSD„, Ioan Niculae, cel mai bogat roman, a fost incarcerat la Penitenciarul Gaesti.

Dupa nici trei luni din momentul in care a fost incarcerat, Niculae a cerut sa fie eliberat conditionat, sustinand ca si-a schimbat comportamentul in perioada petrecuta dupa gratii, dar si ca a muncit si a scris mai multe carti.

Pe 31 august, Judecatoria Gaesti i-a respins solicitarea de a fi eliberat conditionat, magistratii fiind de parere ca ar fi prematura eliberarea lui Niculae. Afaceristul a contestat decizia, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Dambovita.

Si magistratii de aici au decis sa respinga cererea lui Niculae de a fi eliberat conditionat. Judecatorii sustin ca inca nu s-a indeplinit termenul pentru eliberarea conditionata a lui Niculae si au mari semne de intrebare in legatura cu numarul mare de carti scrise de Niculae dupa gratii, intr-o perioada extrem de scurta.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger