AcasăNewsMagistratii au decis! Iata ce se intampla cu fata si cu ginerele...

Magistratii au decis! Iata ce se intampla cu fata si cu ginerele lui Bercea Mondial!

sursa foto: ziuanews.ro

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis sa mentina masurile luate pana acum impotriva Izaurei Anghel, fata lui Bercea Mondial, si impotriva lui Marius Constantin, ginerele interlopului si sotul Izaurei Anghel.

sursa foto: ziuanews.ro

Conform ziuaconstanta.ro, cei doi au dat cu subsemnatul in fata magistratilor in dosarul in care sunt acuzati ca l-au santajat pe Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Izaura Anghel si Marius Constantin sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni, iar oamenii legii i-ar fi vrut inchisi, insa magistratii nu au aprobat cererile procurorilor.

Astfel, Izaura Anghel ramane sub control judiciar, iar Marius Constantin ramane in arest la domiciliu. Totusi, trebuie precizat ca decizia de miercuri nu este una definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Constanta. Urmatorul termen al dosarului in care Izaura Anghel si Marius Constantin sunt acuzati de santajarea fratelui fostului presedinte al Romaniei a fost stabilit pentru jumatatea lunii iunie.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger