AcasăNewsMagistratii au decis: Gruia Stoica ramane in arest!

Magistratii au decis: Gruia Stoica ramane in arest!

Afaceristul Gruia Stoica ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins contestatia.

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 60 de zile, fiind acuzat de cumparare de influenta in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Afaceristul a depus o contestatie in legatura cu legalitatea masurii luate, dar aceasta a fost respins, astfel ca Gruia Stoica ramane dupa gratii.

In acelasi dosar este anchetat si avocatul Doru Bostina, acuzat de trafic de influenta. Concret, conform Romania TV, Gruia Stoica, boss-ul de la GFR SA, i-a promis avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru ca acesta sa-si exercite influenta pe care o are asupra directorului general al CFR Marfa pentru a-l determina sa-i comunice pretul oferit de societatea pe care o conduce la licitatia organizata de Complexul Energetic Oltenia. Licitatia urma sa aiba loc la o saptamana dupa discutia dintre Gruia Stoica si Doru Bostina.

Scopul acestei actiuni era ca Gruia Stoica sa castige licitatia si sa o faca la un pret care sa-i permita sa aiba un profit maxim.

author avatar
Cristi Ionita
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger