AcasăNewsMagistratii au decis: Gruia Stoica ramane in arest!

Magistratii au decis: Gruia Stoica ramane in arest!

Afaceristul Gruia Stoica, seful Grup Feroviar Roman, ramane in arest preventiv, conform unei decizii luate, luni seara, de Curtea de Apel Bucuresti.

Stoica, arestat preventiv sub acuzatia de comitere a mai multor infractiuni economice, facuse cerere pentru a fi pus in libertate pe motiv ca este un familist convins si ne aflam in postul Pastelui.

Afaceristul a avut, in fata magistratilor, un discurs deprins din cele avute de un alt detinut celebru, Gigi Becali, dar Gruia Stoica nu a reusit sa-i induplece pe magistrati.

Asta desi afaceristul a precizat ca si-a dat demisia din toate functiile ocupate, deci nu mai este un pericol public, iar avocatul Doru Bostina, inculpat in acelasi dosar, este cercetat in stare de libertate.

Gruia Stoica a afirmat, in fata magistratilor, ca solicita acelasi tratament precum cel al lui Doru Bostina si ca spera ca magistratii sa nu-i distruga munca depusa in atatia ani pentru „10 minute de inregistrare ambientala”.

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca Gruia Stoica sa ramana in arest, dar decizia nu este una definitiva ea putand fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Boss-ul de la Grup Feroviar Roman este acuzat, in special, ca a oferit trei milioane de euro pentru a castiga ilegal o licitatie pusa la cale de CEO Oltenia.

author avatar
Cristi Ionita
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger