AcasăNewsMagistratii au decis: Gigi Becali va putea iesi din inchisoare

Magistratii au decis: Gigi Becali va putea iesi din inchisoare

Gigi Becali a primit o veste buna vineri dimineata. Magistratii i-au schimbat regimul de detentie intr-unul deschis, astfel ca patronul Stelei poate merge la munca.

Hotararea magistratilor este una definitiva, astfel ca Gigi Becali va putea munci in judetul Constanta, el ispasindu-si pedeapsa de trei ani si jumatate in Penitenciarul Poarta Alba. Potrivit Romania TV, Administratia Nationale a Penitenciarelor are urmatoarele ofertele de munca pentru Gigi Becali: agricultura, constructii (cladiri pentru locuinte si spatii comerciale), amenajari stradale (lucrari de igienizare a strazilor), sortare de deseuri (separarea hartiei de plastic si de sticla). Toate aceste activitati privesc munca necalificata. Din oferta de munca de la Penitenciarul Poarta Alba lipsesc activitatile de birou.

Fostul ministru Victor Babiuc, condamnat cu Gigi Becali in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, a fost ceva mai norocos, el a beneficiat de acest regim deschis de ispasire a pedepsei inca de la inceput.

In 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Becali mai are doua condamnari definitive, dispuse anul acesta tot de instanta suprema, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina, si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul „Valiza”, pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

author avatar
Andra Nesu
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger