AcasăNewsMagistratii au decis! Elena Udrea, inca 30 de zile in arest!

Magistratii au decis! Elena Udrea, inca 30 de zile in arest!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, luni, sa prelungeasca mandatul de arestare preventiva emis pe numele Elenei Udrea.

Magistratii au admis cererea procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie, astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii va mai petrece inca cel putin 30 de zile dupa gratii.

Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru infractiunile comise in dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru al Dezvoltarii este acuzat, printre altele, de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false.

Elena Udrea spera ca cele sapte ore petrecute, joi, in confruntari cu cei care au depus denunturi impotriva sa sa o ajute sa scape de arestul preventiv.

Totusi, procurorii sustin ca nu exista dovezi cum ca Elena Udrea n-ar fi fost in biroul ei de la sediul Ministerului Dezvoltarii cand se presupune ca Gheorghe Nastasia i-a predat geanta cu 900.000 de euro de la afaceristul Adrian Gardean.

author avatar
eNational
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger