AcasăNewsMagistratii au decis: Dumitru Dragomir, cercetat in stare de libertate!

Magistratii au decis: Dumitru Dragomir, cercetat in stare de libertate!

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, marti, ca Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, poate fi cercetat in stare de libertate.

Dragomir este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul „Drepturilor TV”, fostul sef al LPF fiind acuzat ca si-a insusit, cu ajutorul a doi afaceristi, comisionul de 3 milioane de euro.

Retinut de procurori la inceputul lunii aprilie, Dragomir a fost eliberat dupa 24 de ore, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti decizand atunci ca trebuie arestati preventiv doar cei doi afaceristi, Mihai Corbu si Radu Arhire.

Procurorii au depus recurs, care a fost analizat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, iar magistratii de la CAB au decis ca nu au aparut dovezi noi, compromitatoare, astfel ca Dumitru Dragomir poate fi cercetat in libertate.

In aceste conditii, fostul sef de la Liga Profesionista de Fotbal isi poate petrece linistit sarbatorile de Paste acasa. Prezent la Curtea de Apel, Dragomir a precizat ca nu se considera vinovat si neaga ca s-ar fi creat vreun prejudiciu.

author avatar
Cristi Ionita
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger