AcasăNewsMagistratii au decis. Bunea Stancu, arestat la domiciliu!

Magistratii au decis. Bunea Stancu, arestat la domiciliu!

Gheorghe Bunea Stancu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, a aparut, marti, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Galati.

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni economice, printre care abuz in serviciu in forma continuata si conflict de interese, Gheorghe Bunea Stancu a fost pus in arest la domiciliu pe 8 august de catre magistratii de la Tribunalul Galati.

Procurorii DNA Galati au solicitat arestarea preventiva a lui Bunea Stancu, acuzandu-l pe acesta ca a luat legatura, in mod indirect, cu unul dintre personajele implicate in dosar si a incalcat, astfel, conditiile arestului la domiciliu.

Conform realitatea.net, solicitarea procurorilor DNA Galati a fost respinsa, marti, de magistratii de la Curtea de Apel Galati, acestia fiind de parere ca cererea este nefondata. Decizia este definitiva, astfel ca Bunea Stancu ramane in arest la domiciliu, insa acest lucru este posibil sa se intample doar pentru aproximativ o saptamana.

Pe 6 septembrie expira cele 30 de zile de arest la domiciliu, moment in care procurorii DNA Galati pot solicita, din nou, arestarea preventiva a lui Bunea Stancu. Tot atunci, aparatorii acestuia vor putea solicita schimbarea incadrarii din arest la domiciliu in eliberare sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger