AcasăNewsMagistratii au decis: Adrian Porumboiu, despagubit de statul roman!

Magistratii au decis: Adrian Porumboiu, despagubit de statul roman!

Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei de fotbal FC Vaslui, a repurtat o noua victorie in instanta, impotriva Ministerului Agriculturii.

Ca reprezentant al Agrocomplex Barlad, o societate comerciala pe care chiar el o detine, Adrian Porumboiu a dat judecat Ministerul Agriculturii si a cerut despagubiri pentru pagubele suferite in urma secetei din anul agricol 2008-2009.

Porumboiu a avut castig de cauza in prima instanta, dar reprezentantii Ministerului au contestat decizia, astfel ca dosarul a ajuns, in cele din urma, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Iar Instanta Suprema a confirmat prima decizie, astfel ca Adrian Porumboiu a castigat, practic, procesul cu Ministerul Agriculturii si urmeaza sa fie despagubit pentru pagubele suferite.

„Guvernul trebuie sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa recunoasca zona calamitata din 2008. Apoi, Ministerul Agriculturii va trebui sa ne dea bani in contul despagubirilor. Suma exacta urmeaza a fi calculata”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru economica.net.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger