AcasăNewsMagistratii au amanat dosarul lui Becali

Magistratii au amanat dosarul lui Becali

Pentru Gigi Becali, Steaua nu mai reprezinta altceva decat o sursa de venit

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, mai are de asteptat cel putin pana la 31 martie pentru a afla daca va fi eliberat sau nu din inchisoare.

Becali a obtinut eliberarea conditionata din partea magistratilor de la Tribunalul Medgidia, insa procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au atacat decizia in instanta.

Dosarul lui Becali a ajuns la Tribunalul Constanta, magistratii de aici avand ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste eventuala eliberare conditionata a afaceristului.

Iar conform fanatik.ro, magistratii de la Tribunalul Constanta au amanat luarea unei decizii pana pe 31 martie, cand cel mai probabil Becali va afla daca paraseste sau nu Penitenciarul Poarta Alba.

Condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, Gigi Becali a executat mai mult de jumatate din pedeapsa si a avut un comportament exemplar dupa gratii, astfel ca afaceristul a primit aviz favorabil din partea Comisiei Nationale pentru eliberarea conditionata.

Aceeasi sursa anunta ca Becali era atat de convins ca va fi eliberat conditionat incat si-a programat o operatie pe 27 martie. Patronul Stelei ar fi urmat sa ajunga la o clinica din Germania pentru a-si rezolva problemele de sanatate pe care le acuza la spate.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger