AcasăNewsMagia UNTOLD a ajuns în Bucureşti într-un parc tematic de Crăciun. Imagini...

Magia UNTOLD a ajuns în Bucureşti într-un parc tematic de Crăciun. Imagini cu cea mai mare perdea de lumini – FOTO/VIDEO

targ de craciunMagia UNTOLD a ajuns în Bucureşti într-un parc tematic de Crăciun. Imagini cu cea mai mare perdea de lumini - FOTO/VIDEO

Bucureştenii se pot bucura de sărbătorile de iarnă şi la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, care s-a deschis vineri seară, organizat în parteneriat cu Untold.

La deschidere, mii de oameni s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

Cea mai mare perdea luminoasă din România

Cea mai mare perdea luminoasă din România a fost aprinsă vineri seară în Drumul Taberei, la Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”. Decoruri feerice, desprinse parcă din basm, au împodobit tot parcul.

Perdeaua luminoasă are peste 100 de metri şi a fost ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei.

Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în Asia, Ţările Nordice şi SUA, una din cele mai emblematice locaţii în care se montează astfel de decoraţiuni fiind Rockefeller Center New York.

Intrarea va fi liberă

Printre atracţiile târgului din Drumul Taberei vor fi o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi.

Târgul „West Side Christmas” din Drumul Taberei va fi deschis zilnic, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, între orele 12 și 23, iar intrarea va fi liberă.

author avatar
Andreea Vlad