AcasăNewsMaghiarii Laszlo Tokes si Marko Bela se cearta romaneste

Maghiarii Laszlo Tokes si Marko Bela se cearta romaneste

Marko Bela si Laszlo Tokes se bat pe comunitatea maghiara

Oricat de maghiari s-ar da, cand vine vorba de interesele lor politice Laszlo Tokes si Marko Bela se porcaiesc romaneste.

Marko Bela si Laszlo Tokes se bat pe comunitatea maghiara

Razboiul maghiaro-maghiar s-a declansat odata cu aparitia PPMT, partidul clocit pe criterii etnice de Laszlo Tokes . PPMT reprezinta o “cianura politica”, o “poluare” a mediului politic “venita de la vecini (Ungaria – n.r.), acuza Marko Bela, dupa inregistrarea noului partid la tribunal.

Laszlo Tokes

Tokes a ripostat comparandu-l pe udemerist cu fostul lider comunist chinez: „Fac chemare catre Deng Xiaoping-ul maghiarilor, Marko Bela, sa il lase pe dl Kelemen Hunor sa poarte acest dialog pentru cooperarea noastra intre noi, daca nu vrea ca Hunor sa devina un epigon al lui”. Un Hunor care critica si el initiativa lui Tokes, considerand aparitia unui nou partid maghiar “o greseala profund istorica”. Motivul: asa se vor risipi voturile etniei, iar UDMR risca sa ramana in afara viitorului parlament.

author avatar
Simona Badulescu
367 afisari

3 COMENTARII

  1. tokesh e un securist notoriu, folosit intentionat de bescu pt. a diviza maghiarii…maghiarismul lui e fals si ajuta Romania, de fapt, prin informatiile culese de acesta in Ungaria si nu numai!tokes trebuie CITIT printre randuri.si-a facut ucenicia cu Magureanu, in Salaj inainte de 89.atunci cand chipurile, era arestat!

  2. sa-i bata Dumnezeu pe dobitocii astia 2
    si sa-i duca satana in tara lui pe toti bozborii

  3. bravo lor ,e buna romaneasca la ceva ,a intrat dracii in ei ,se dezbina ungurimea .URAAAAAAAAAAAAA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger