AcasăNewsMaghiarii isi saboteaza fratii de Coalitie

Maghiarii isi saboteaza fratii de Coalitie

Dupa ce i-au dus cu zaharelul pe democrat-liberali, maghiarii le-au aplicat colegilor de Coalitie lovitura de gratie, anuntand ca nu voteaza Legea votului prin corespondenta.

Liderii maghiari le-au mai dat o data cu flit partenerilor de la PDL

“Suta la suta nu vom vota legea votului prin corespondenta”, a declarat, ieri, liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente.  Si ca socul sa fie pe deplin resimtit de pedelisti, Andras Levent a tinut sa le reaminteasca acestora ca fara aportul UDMR votul prin corespondenta va ramane doar la stadiul de proiect. “Legea nu va trece prin Parlament. Nu are cum sa treaca pentru ca nu sunt suficiente voturi”, a mai precizat liderul deputatilor UDMR.

Evident, surprizele nu s-au oprit aici, acelasi Mate Andras Levente anuntand si ca Uniunea nu va gira prea curand reorganizarea administrativa a tarii. “Reorganizarea va fi prioritate pentru UDMR dupa 2012. Daca se ajunge in plen , cred ca vom respinge reorganizarea. Nu este o prioritate pentru noi sa discutam in acest mandat. Nici in varianta 10-12 regiuni nu este o prioritate”, a conchis liderul deputatilor UDMR.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger