AcasăNewsMaduro, presedinte al Venuzuelei la mustata

Maduro, presedinte al Venuzuelei la mustata

Chavez ramane la putere, prin Maduro

Chavistul Nicolas Maduro a castigat alegerile prezidentiale din Venezuela cu doar 50,7%, victorie deja contestata de opozitie.

Chavez ramane la putere, prin Maduro

Fostul sofer de autobuz, in varsta de 50 de ani, pe care Hugo Chavez l-a lasat succesor cu limba de moarte, l-a invins pe „omul americanilor”, cum l-a numit pe Henrique Capriles, care a obtinut 49,1%. Batalia pentru Venezuela, tara care are cele mai mari rezerve de petrol din lume, abia acum incepe. „Eu nu m-am luptat cu un contracandidat”, a declarat Capriles.

„Am luptat impotriva unui abuz de putere. Domnule Maduro, tu ai pierdut. Sistemul asta se va prabusi ca un castel de nisip, doar sa-l atingi!” Deja opozantii au iesit pe strazi scandand: „Frauda”. Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost primul care l-a felicitat pe Maduro pentru victorie.

author avatar
Adina Mutar
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger