AcasăNewsMadonna va sustine un recital in pauza galei Super Bowl 2012 ...

Madonna va sustine un recital in pauza galei Super Bowl 2012

Madonna

Madonna a confirmat speculatiile aparute in ultimele saptamani in presa americana anuntand ca s-a asociat cu prestigioasa companie canadiana Cirque Du Soleil pentru a sustine un recital in pauza finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012.

Madonna

Artista americana va calca astfel pe urmele altor muzicieni celebri, precum Tom Petty, Paul McCartney, The Who si Bruce Springsteen, care au sustinut concerte in pauza Super Bowl. Purtatorii de cuvant ai Madonnei au confirmat aceasta informatie si au dezvaluit faptul ca artista americana va colabora pentru acest show special cu un grup de acrobati din compania canadiana Cirque du Soleil.

„Suntem bucurosi sa confirmam faptul ca Madonna va sustine un recital in pauza finalei Bridgestone Super Bowl, la Lucas Oil Stadium din Indianapolis, duminica, 5 februarie 2012. Madonna s-a asociat pentru acest concert cu o echipa de creatie de la Cirque du Soleil, coordonata de Jamie King, si cu artistii multimedia de la compania Moment Factory, pentru a realiza un show extraordinar, care va fi televizat in lumea intreaga”, au declarat purtatorii de cuvant ai cantaretei americane.

Madonna acceptase si in 2000 sa cante in pauza finalei Super Bowl, insa a fost nevoita in cele din urma sa renunte la acel recital, din cauza programului ei prea incarcat. Posibilitatea de a canta in pauza Super Bowl este considerata o sansa imensa pentru artistii invitati, datorita uriasei popularitati de care se bucura acest meci de fotbal in randul spectatorilor americani. In 2009, peste 153 de milioane de telespectatori din Statele Unite au vizionat recitalul sustinut de trupa britanica The Who in pauza galei Super Bowl. Nume sonore precum U2, Prince si The Rolling Stones au concertat cu ocazia acestui eveniment in ultimii ani.

author avatar
Ciprian Purice
110 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger