AcasăMadonna va fi intervievata de Jimmy Fallon, live, pe Facebook

Madonna va fi intervievata de Jimmy Fallon, live, pe Facebook

Madonna

Cantareata americana Madonna va acorda un interviu prezentatorului de televiziune Jimmy Fallon, in direct, pe pagina ei de Facebook, informeaza hollywoodreporter.com.

Madonna

Interviul va fi difuzat in direct, sambata, incepand de la ora 15.00 (ora din Los Angeles). Fanii vor putea sa ii trimita artistei americane diverse intrebari, postandu-le pe pagina ei de Facebook. Jimmy Fallon a confirmat aceasta informatie, marti seara, in emisiunea pe care o prezinta, „Late Night With Jimmy Fallon”, difuzata de postul NBC.

Cel de-al 12-lea album de studio al cantaretei americane, intitulat „MDNA”, va fi lansat pe 26 martie de casa de discuri Interscope. Single-ul „Give Me All Your Luvin'” de pe acest album a ajuns pe prima pozitie in topul Dance/ Club Party al revistei Billboard. De pe acelasi album, cantareata a lansat deja alte doua piese: „I Don’t Give A” si „I F–-d Up”.

Jimmy Fallon este un actor american de stand up comedy care a devenit celebru gratie scenetelor sale din timpul emisiunii „Saturday Night Live”. Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

author avatar
Ciprian Purice
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger