AcasăNewsMadonna, narcisista de la MTV

Madonna, narcisista de la MTV

Cantareata a provocat un veritabil scandal pe retelele de socializare din cauza felului in care a ales sa o omagieze pe Aretha Franklin pe scena galei MTV Video Music Awards: in loc de un discurs emotionant adus „reginei muzicii soul”, Madonna a vorbit doar despre ea insasi.

Prestatie de toata jena a devenit tinta criticilor pentru tributul adus Arethei Franklin

Imbracata in port traditional african, Madonna a ales timp de 10 minute sa povesteasca despre inceputurile carierei sale de cantareata si dansatoare, anecdote personale si istorii cunoscute, amintind doar de legendara artista decedata saptamana trecuta in urma unui cancer pancreatic doar pentru a aminti ca a interpretat unul dintre cantecele Arethei (You make Me Feel Like) la o inregistrare pentru doi producatori de discuri francezi. O prestatie care a starnit imediat furie pe internet: „Deci… este acesta un omagiu pentru Aretha? Sau doar profiti de oportunitate pentru a vorbi despre tine?”, a scris Ariel Winter, una dintre vedetele serialului „Modern Family” pe Instagram.

Camila Cabello votata Artistul anului la gala din New York

„Tot discursul a fost despre ea cand trebuia sa fie despre Aretha Franklin”, a protestat si cantautoarea Kandi Burruss. Sunt printre comentariile vedetelor deranjate de egocentrismul Madonnei. Cantareata americana de origine cubaneza Camila Cabello a fost marea castigatoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards New York, un eveniment marcat excesiv de mesaje politice, cu trimitere la controversatele masuri ale presedintelui Donald Trump privind imigratia.

author avatar
Bogdan Borcea
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger