AcasăNewsMadalina Manole, nou motiv de disputa intre Petru Mircea si socri: SCANDAL...

Madalina Manole, nou motiv de disputa intre Petru Mircea si socri: SCANDAL pe mormantul artistei!

Un nou motiv de discutii intre Petru Mircea si parintii Madalinei Manole: sotul regretatei cantarete vrea sa o mute pe artista in cimitirul din Otopeni, insa socrii lui nici nu vor sa auda de asa ceva.

Au trecut mai bine de trei ani de cand Madalina Manole a hotarat sa-si ia viata, insa scandalul dintre printii ei si Petru Mircea pare ca nu mai are sfarsit. Sotul cantaretei vrea sa mute trupul neinsufletit al artistei in cimitirul din Otopeni, dar socrii lui se opun cu inversunare, potrivit click.ro. Mai mult, ei sustin ca fiica lor nu poate fi scoasa din mormant, decat dupa 11 ani, pentru ca a fost bagata in ciment, nu in pamant.

„Vrea lucrul asta de cand a fost ingropata, dar nu are nici o sansa. Fata noastra e bagata in ciment, nu in pamant si nu poate fi deshumata decat peste opt ani, atunci cand implineste 11 ani. Plus de asta, Madalina a fost declarata cetatean de onoare al Ploiestiului si nu cred ca primaria  si procuratura il vor lasa sa o ia de aici”, a declarat Ion Manole, tatal cantaretei, pentru sursa citata.

„Procuratura isi da acordul pentru deshumare daca sunt motive, dar nu ca sa o duca in alta parte. Petru Mircea vrea sa mai creeze niste panica si sa-i tina cu teroarea asta pe parintii Madalinei”, este de parere Tibi Baroianu, varul Madalinei Manole, citat de ziarul ring.ro

Madalina Manole s-a sinucis pe data de 14 iulie 2010, atunci cand implinea 43 de ani, otravindu-se cu un insecticid foarte puternic. In urma ei a ramas un baietel, care acum are patru ani.

Foto: adevarul.ro

author avatar
Alina Costache
600 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger