AcasăMadalina Ghenea, regina balului la Cannes

Madalina Ghenea, regina balului la Cannes

Madalina Ghenea a facut din nou senzatie la Cannes, unde a fost invitata la gala fundatiei amfAR, care lupta impotriva SIDA. Romanca noastra a facut senzatie, chiar daca nu a avut un asistent care sa ii aranjeze rochia la fiecare cinci minute asa cum s-a intamplat in cazul lui Janet Jackson.

Madalina Ghenea a ajutat la strangerea a 11 milioane de dolari in beneficiul bolnavilor de SIDA

O noua saptamana, un nou eveniment caritabil la Cannes si aceeasi protagonista: Madalina Ghenea. Zilele trecute, actrita a fost invitata de onoare la gala fundatiei amfAR, infiintata de Elizabeth Taylor si care lupta impotriva SIDA.

Janet Jackson a fost asistata in permanenta de un barbat care i-a aranjat trena

Ca de obicei, Madalina a impresionat prin eleganta, fiind inclusa rapid in topul celor mai rafinate prezente feminine aflate la Cannes. Asta, chiar daca romanca noastra nu a avut un ajutor care sa ii aranjeze rochia la fiecare cinci minute, asa cum s-a intamplat in cazul lui Janet Jackson.

Iubitul lui Heidi Klum aduce cu Gerard Butler

La capitolul stralucire, s-au mai remarcat si Heidi Klum, pe care iubitul Thomas Hayo, un neamt cu aspect de Gerard Butler nu a scapat-o din ochi toata noaptea.

Gerard Butler nu si-a luat ochii de la modelul Karolina Kurkova

Si fiindca veni vorba de Butler, cel adevararat, desigur, acesta a cochetat cu toate femeile invitate la gala si mai cu seama cu modelul Karolina Kurkova.

author avatar
Alina Creanga
1.707 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger