AcasăNewsMadalin Ionescu, vrajit iremediabil:"Cand am vazut-o prima oara goala mi s-a taiat...

Madalin Ionescu, vrajit iremediabil:”Cand am vazut-o prima oara goala mi s-a taiat respiratia”!

Prezentatorul TV a reactionat  dupa ce gurile rele au declarat ca sotia sa a luat cateva kilograme in plus. Ionescu s-a declarat mandru de actuala lui nevasta, Cristina, pe care o considera sexy si atragatoare.

Madalin Ionescu a infierat atitudinea jurnalistilor care i-au criticat consoarta. “As vrea sa le spun ziaristelor ca sotia mea are linia corpului si formele perfecte! Fara nici o exagerare! Chiar daca ar avea cateva kilograme in plus, a ramas uluitor de atragatoare si de sexy! Nu cred ca mai exista vreo femeie in spatiul public care sa aiba armonia formelor ei (cat se poate de naturale)… Imi aduc aminte de momentul in care am vazut-o pentru prima oara goala … Pur si simplu mi s-a taiat respiratia!”, a scris Ionescu pe facebook.

Prezentatorul emsiunii „WowBiz” considera ca vina pentru aceste perceptii o poarta in totalitate lumea modei, care in ultimul timp promoveaza figurile anorexice: “Imbecilitatea asta cu femeile slabe este  impusa de tot felul de designeri cu probleme mari de identitate sexuala. Au distrus o multime de destine … Adevarul e ca barbatilor le plac femeile cu forme”.

author avatar
Bogdan Enache
1.639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger