AcasăNewsMacron îl somează pe Trump „să-şi clarifice poziţia faţă de Europa”

Macron îl somează pe Trump „să-şi clarifice poziţia faţă de Europa”

Preşedintele Franței consideră că omologul său american, Donald Trump, care şi-a înmulțit în ultima vreme atacurile la adresa UE, trebuie să-şi „clarifice poziţia” față de aceasta.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagdonald trump title=Donald Trump data wpil keyword link=linked>Donald Trump<a> și Emanuel Macron președinții Statelor Unite și Franței Sursa foto Twitter

Macron s-a plâns, într-un interviu pentru The New Yorker, de „un anumit număr de ambiguităţi, mai ales în ceea ce priveşte poziţia lui Trump cu privire la Brexit şi faptul că el promovează un Brexit dur”. Președintele Statelor Unite (SUA) „trebuie să-şi clarifice poziţia faţă de Europa”, apreciază şeful statului francez.

Întrebat despre rezultatul alegerilor europarlamentare, în care partidul său, La République en Marche (LREM) s-a clasat în urma partidului de extremă dreapta Rassemblement national (RN), Macron se felicită cu privire la faptul că o coaliţie de extremă dreapta nu a obţinut totuși o majoritate în parlamentul European (PE).

„Este, în ceea ce mă priveşte, unul dintre rezultatele pozitive ale acestor alegeri, chiar dacă (partidele de extremă dreapta) au fost ajutate de influenţe străine”, subliniază el.

Întrebat dacă Donald Trump este parte a acestor „influenţe străine”, Macron a negat. „Nu-l asimilez complet pe Trump lui [Steve n.r.] Bannon”, a adăugat el, făcând referire la fostul consilier al șefului de stat american, pe care l-a acuzat în urmă cu câteva săptămâni că acţionează întru „destrămarea Europei”.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
210 afisari

2 COMENTARII

  1. Pozitia Ue fata de Donald e cunoscuta drept pozitia 4 anume pozitia capra. Prin pozitia capra masculul alfa are o sumedenie de variante. Oral vaginal anal. Avantaje- multitudinea variantelor, femela e mai dezinhibata relaxata deci mai penetrabila, penetrarea e placuta doar masculului prin usurinta, femela ramane usor nesenzitiva-necontrolabila. Dezavantaje-masculul trebuie sa aibe un penis f lung, control prejeculativ , te murdaresti pe burta de anal bale sau clabuci, moartea pasiunii in timpul actului principal. senzatii de somnolenta, miros de zacusca, umezeala neglijabila.

  2. Pai, da, mai, Macron (să-ți turnam în fund beton!) când nu câștigați voi, adică vă da populația mooie, câștigătorii (musai ” de extrema ”) au fost ajutati de influente străine (sau au fost influențați de ajutoare străine, tot un drac). După ce ca te exprimi ca un tâmpit, mai ești și prost. Sau…după ce ca te exprimi ca un prost, mai ești și tâmpit. Ca ne-ați înnebunit, ‘rați ale dreacu de marionete!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger