AcasăNewsMacovei vrea sa „radieze” PSD si PNL din randul partidelor europene

Macovei vrea sa „radieze” PSD si PNL din randul partidelor europene

Din cauza „fraudei pe care o comit la referendum”, PSD si PNL trebuie excluse din randul partidelor europene, sustine eurodeputatul PDL Monica Macovei.

Monica Macovei cere excluderea PSD si PNL din familiile lor europene

Democrat-liberalii, prin vocea Monicai Macovei, au anuntat ca vor cere familiilor europene din care fac parte PSD si PNL sa amendeze cele doua formatiuni care se fac vinovate de incalcarea statului de drept.

Dan Sova o ameninta pe Macovei cu plangere penala

„Avem pe casete tot ceea ce se intampla in tara, aceasta frauda de proportii: microbuzele, oamenii care pun cate 50 de buletine de vot intr-o urna. Toate sunt filmate. Le adaugam la tot ceea ce au facut in ultima luna cu ordonantele de urgenta, cu suspendarea statului de drept si vom cere Partidului Socialist European, respectiv Partidului Liberal European, excluderea PSD si PNL din aceste partide pentru incalcarea statului de drept, a democratiei si pentru frauda pe care o comit la acest referendum”,  a declarat europarlamentarul PDL.

USL contraataca cu o plangere penala

Asa cum era de asteptat, reactia uselistilor nu a intarziat sa apara, senatorul social-democrat Dan Sova precizand ca PSD si PNL vor depune o plangere penala  impotriva Monicai Macovei. „Afirmatiile Monicai Macovei sunt de natura penala si cu certitudine vom inainta o plangere penala impotriva domniei sale pentru incalcarea legii referendumului”, a afirmat Sova,  aratand ca Macovei „viseaza la  regimuri autoritariste”,  in care oamenii stau in casa in loc sa se duca sa voteze. „A spus ca o sa ceara excluderea PSD si PNL din organizatiile europene si internationale. D-na Monica Macovei este un fost procuror comunist, este o doamna care in calitate de procuror a anchetat demonstrantii in 14 iunie 1990, din Piata Universitatii, este parlamentarul european roman care a denigrat Romania in strainatate, este cea care a cerut UE si suspendarea dreptului de vot al Romaniei si taierea fondurilor, este personajul care prin pozitia sa politica a pus in pericol libera circulatie a romanilor in Europa” a punctat senatorul PSD.

author avatar
eNational
771 afisari

6 COMENTARII

  1. Femeia asta e bolnava. Ar trebui internata si tratata, dar tinuta in camasa de forta si cu calus, ca sa nu mai faca rau altora.
    Atata rautate nu am vazut pana acum. Este incredibil ce scoate pe gura!!!!!!!!!

  2. Asa spun si eu.Sa fie exclusi PSD si PNL.Ce este aici in tara ? Este sat fara caini ?E legea jungle aici in tara ?Si daca venea tot usl-ul cu clica lor cu sef cu tot se schimba ceva ?Astia mai i-a tot ce mai e de furat ? De ce se bat atat de mult pe ciolan ?

  3. SOVA ASTA ESTE UNUL DINTRE CEI MAI MARI BORFASI AI ROMANIEI.SA SPERAM CA O SA PLATEASCA IN CURIND PENTRU DECLARATIILE SALE IMPOTRIVA ROMANIEI SI CONTRACTELE CU STATUL SA-I FIE TERMINATE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger