AcasăNewsMacovei: Dogaru, aliatul USL, a promis "razboiul civil"

Macovei: Dogaru, aliatul USL, a promis „razboiul civil”

Europarlamentarul PDL Monica Macovei sustine ca „razboiul civil” a fost promis de Mircea Dogaru, liderul militarilor disponibilizati, care este aliat cu presedintele interimar Crin Antonescu si premierul Victor Ponta.

Monica Macovei, europarlamentar PDL, este de parere ca Mircea Dogaru, liderul Sindicatului militarilor disponibilizati, este cel care a promis izbucnirea unui „razboi civil”, adaugand ca ideeea acestuia este sustinuta si de catre presedintele interimar Crin Antonescu.

„Declaratiile recente ale lui Mircea Dogaru, liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, cu care Ponta a semnat Protocolul de desfiintare a DNA, ANI si a Curtii Constitutionale, sunt infricosatoare: nesupunere civila, haos, violente stradale, in cazul in care Curtea Constitutionala valideaza referendumul. Inseamna asta razboi civil?”, a scris aceasta pe blogul personal.

Macovei este de parere ca ideea „razboiului civil” a fost prezentata si de presedintele interimar Crin Antonescu, cel care, pe 7 august, anunta ca Traian Basescu va scapa de el doar daca il va omori.

„Ingijorarea creste pentru ca nici Ponta, nici Antonescu si nici Constantin nu s-au dezis de afirmatiile partenerului lor. Mai mult, presedintele interimar Antonescu a spus: <<Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa, decat daca ma omoara, ceea ce nu e cazul, sper. (…) Asta pana nu se termina, eu nu ma opresc”, sustine europarlamentarul.

Ca urmare a anunturilor facute de catre Mircea Dogaru si Crin Antonescu, Monica Macovei se intreaba care sunt interesele Uniunii Social Liberale si ce va castiga partidul in urma „haosului” propovaduit de cei doi.

„Ce interes are USL sa coboare razboiul de la nivel politic in strada, in randul populatiei? La ce ajuta„haosul” pe care il anunta Mircea Dogaru? De ce nu se dezice Ponta nici macar acum, cand Dogaru instiga la violente si razboi civil, de acesta si de propunerile lui de desfiintare a Curtii Constitutionale? Ponta si Antonescu devin partasi la instigarea la razboi civil a lui Dogaru”, a mai scris aceasta pe blog.

author avatar
Ionut Zgimbau
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger